Online radio uitzenden is voor elk radiostation inmiddels onmisbaar geworden. Door het huidige, dure aanbod wordt dit echter voor veel radiostations bemoeilijkt. The Broadcast House heeft het beheer over tientallen betrouwbare Icecast 2 streamservers met een ongelimiteerd aantal slots die tegen een gunstige prijs worden aangeboden.

The Broadcast House biedt meerdere pakketten, afgestemd op de kwaliteit en bitrate van de webstream (alle streams kunnen een ongelimiteerd aantal luisteraars dragen):

Per stream

STREAM

AAC, 64kb/s – €18,- per maand.

STREAM

AAC, 96 kb/s – €20,- per maand.

STREAM

MP3, 160 kb/s – €18,- per maand.

STREAM

MP3, 192 kb/s – €20,- per maand.

Monitoring

Als extra dienst bieden wij actieve monitoring aan op onze streamservers. Hiermee word je op de hoogte gehouden van eventuele verstoringen, hoeveel luisteraars er ingeschakeld zijn en je kunt de geografische gegevens van de luisteraar bekijken. Wij testen de betrouwbaarheid van de stream en zorgen ervoor dat de luisteraar op elk moment van de dag kan luisteren naar jouw radiostation.

Door middel van de speciale TBH app voor Android en iPhone kun je op jouw beurt de status van onze dienstverlening monitoren. Zo word je op de hoogte gehouden van de duur van een eventuele storing en de afwikkeling ervan door ons.

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerkers van The Broadcast House zullen altijd eerlijk, transparant en zonder keuzemenu tot je beschikking staan.