Ben jij verantwoordelijk voor een radiostudio en heb je behoefte aan uitgebreide technische support? Ons team van specialisten is op de hoogte van de meest gebruikte radiotechniek en playout-systemen. Ook onderhoudt The Broadcast House nauwe banden met leveranciers in apparaten en onderdelen. Mocht er daarom iets niet naar behoren werken, dan kunnen wij die zo snel mogelijk laten vervangen en betaal je nooit teveel. Zo staan wij 24/7 met onze dienstverlening voor je klaar en helpen wij je.

Onze support bieden wij in drie pakketten

SUPPORT SOLO

Bereikbaar van 09:00-17:00 uur.
* Vast tarief per uur.

SUPPORT SILVER

Bereikbaar van 09:00-17:00 uur.
* Na genoemde tijden een vast tarief per uur.
* Telefonische support.
* Digitale hulp op afstand.
* Na incident binnen 2 uur aanwezig.
* Aanbod vervangende apparatuur/onderdelen.

SUPPORT GOLD

Bereikbaar 24/7.
* Telefonische support.
* Digitale hulp op afstand.
* Na incident binnen 1 uur aanwezig.
* Aanbod vervangende apparatuur/onderdelen
* Vervangende apparatuur met korting.
* Korting op het Disaster Recovery Plan.

Functioneel beheer

Whats’On is misschien wel het meest gebruikte tv schedulingspakket ter wereld. Eigenlijk alle grote tvstations maken gebruik van dit krachtige pakket. Aangezien er enorm veel modules aanwezig zijn en je immers niet alles kunt weten als gebruiker, kun je een beroep doen op The Broadcast House.

Deze hebben inhoudelijk verstand van zaken en zijn beschikbaar voor het functioneel beheer van de whats’on omgeving.  Onze medewerkers hebben diverse trainingen in onder andere klangerichtheid gehad. Deze doen daarom ook hun uiterste best om de medewerkers van je bedrijf op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen en te woord te staan.

Whats’On beheer is af te nemen per uur of als dienst.

Uiteraard heeft The Broadcast House alle ervaring met het programmeren van de populaire mengtafel DHD. Maar ook guntermann & drunck & avocent als bekende kvm systemen.