Bedrijfsworkshops op maat geven is de beste manier van coaching en begeleiding. Wij horen daarom graag eerst wat jouw doelen en verwachtingen zijn. Hoeveel deelnemers zijn er? Gaat het om een of meerdere dagdelen, al dan niet met lunch of borrel na afloop? Wil je de dag vastgelegd hebben op video? En naar wat voor soort workshop ben je op zoek: Teambuilding of visieontwikkeling?

Teambuilding

Onze coaches kunnen zowel op het gebied van out-of-the-box denken als creativiteit een bijzondere teambuildingworkshop geven. De medewerkers moeten daarbij in groepsverband aan een opdracht werken. De coach let tijdens de sessie goed op de manier waarop de medewerkers op elkaar reageren en begeleidt ze daarin. Daarnaast worden in een informele omgeving de medewerkers gestimuleerd om over onderwerpen te praten die anders onbesproken blijven.

Visieontwikkeling

Speciale workshops bieden wij aan ter ondersteuning van de visieontwikkeling binnen jouw bedrijf. De medewerkers gaan tijdens de workshop verbeelden of verklanken waar het bedrijf voor staat of voor zou moeten staan. Wij zien dan ook veel medewerkers met nieuwe energie naar huis gaan. Niet door veel te praten of te schrijven tijdens de workshop maar door te doen en door te ervaren.

Prijzen
De prijs van een workshop (180 minuten) bedraagt €45,- p.p. (ex. BTW). Alle workshops zijn inclusief koffie en thee. Frisdrank, een lunch-, en/of dinerbuffet kan op verzoek worden toegevoegd. 10-12 personen.